Wiskunde 123

Zoeken


Reacties op het artikel Ruimtefiguren

Merve 6 oktober 2010

Ik vind dit een hele goede uitleg , ik krijg hier morgen een proefwerk over en dit heeft echt geholpen ik snap er al wat meer van!

Hartstikke bedankt!

Merve.

anoniem 18 januari 2012

het onderste vlak is niet altijd een grondvlak

M 1 april 2012

Het grondvlak, is het vlak wat zich in de hoogte herhaalt en hoeft dus helemaal niet op de grond te liggen! Bijvoorbeeldbij de laatste prisma is het grondvlak de voorkant ( voor ons gezien)

Miek 4 september 2013

Als docente wiskunde vind ik het prettig dat de bekendste ruimtefiguren hier uitgelegd staan. Wel wil ik een opmerking maken over de piramide: het grondvlak hoeft niet op de bodem te staan en de top van de piramide hoeft ook niet precies boven het midden van het grondvlak te zijn. Verder mijn complimenten!

Peter Bos 19 oktober 2013

Bij prisma staat: het prisma heeft een onder - en bovenvlak dat beide grondvlakken kunnen zijn. Dat betekent dat deze vlakken plat zijn. Het plaatje van een huis heeft geen plat bovenvlak. Dat klopt niet met elkaar.

achtbaanfan 19 februari 2014

Leuk om te gebruiken. :D

johannes 12 juni 2014

handig voor mijn toets maar ook erg veel tekst ;)

Eline 15 september 2014

hoi,

Graag wou ik bij deze reageren op de text die bij de piramide staat. mn vader zegt dat dat niet klopt. hij zegt ," de top van de piramide hoeft niet altijd boven het midden te staan van het grondvlak , maar kan overal staan , zelfs buiten het grondvlak, dan heb je een scheve piramide",\.

wie moet ik nu geloven?

???? 16 september 2014

Goeie site, goed voor beginners in de eerste klas (zoals ik) veel info en tips ik geef het een 8,2

bradley 3 november 2014

Geweldig het heeft mij echt heel veel geholpen :D

Plaats een reactie